Min hund har tumör..

Ja, min vacker hund som vi älskar jättemycket, har tumör..
Jag har borstat hennes päls för 3 månader sedan och plötsligt kände att hon har någonting konstigt på hennes bröst. Vi har pratat med veterinär och visat henne hundens bröst hon sa att det är tumör, fast ingen vet om det är godartad eller elakartad.
Hon sa att vi måste se till om det blir större eller mindre, osv.
Jag personligen var rädd att göra det, jag vet inte varför, det är min man som gjorde det nästan varje dag. Den blev större och mindre, mjukare och hårdare. Väldigt konstigt.

Hon är ca 9 år gammal, jag är så rädd att någonting händer med henne.. Hon har varit med oss nästan hela vårt liv som familjen, hon är som dotter till oss. Hon hjälpte oss så mycket! Hon är som symbol för vår familj. Jag kan inte föreställa mig utan henne. Fast jag förstår att hon kan dö före oss, men inte nu... Inte nu.
Imorgon hon ska gå till annan veterinär med min man en gång till. Han ska säga när de ska operera henne. Vi har bra försäkring för henne men vi behöver att betala för hennes operation själva, operation är inte försäkrad, men det betyder ingenting, förstås.
Vi älskar henne så mycket!

Wish us luck!

Bloggar som ni slavisk följer?

Det finns inga bloggar som jag slavisk följer.
Men förstås jag använder Blogglovin (adda mig där också om ni vill. Jag blir så glad när jag ser att någon följer mig via Blogglovin, ni kan se länken på vänster sida, tack! !) och kan följa många bloggar och jag gör det, men det är inte alltid jag läser alla inlägg. Är det normalt? Jag tycker mycket om många killar och tjejer i bloggvärlden, fast jag bara börjar att läsa andra bloggar, men - jag kan inte läsa slaviskt allt jag är intresserad i! Hur gör ni?
Har ni några tips om vilka bloggar kan vara intressanta?

Sometimes banana is just a banana, eller Blondinbella och hunden.

Har läst på Blondinbellas blogg om hennes föräldrars hund och om hur hon vill köpa kläder till den. Brukar inte läsa populära bloggar, men en dag i månaden bläddrar jag igenom alla, och började läsa kommentarer av en slump.

Vad säger människor?
Förutom vanliga "Gud vad sööööt" kommentarer - finns det många som säger "hur kan du Blondinbella köpa kläder åt hunden, det är ingen leksak, vet du!". Bra att ingen sagt att det var djurplågeri.

Jag vill säga bara att jag också har en liten och fantastisk vacker hund (bilden ska jag visa imorgon) som jag kan köpa kläder åt. Hon redan ser ut som leksak även utan kläder, haha. Och jag tycker inte när människor börjar, ja, behandla husdjur som leksak. Har sett på tv ett sambopar som hade en hund som gick ut bara i designer-stövlar för hundar (jag menar inte speciella mot regn och smuts), och promenerade med hunden bara i affärer, inte på gatan eller i skogen, det är sjuk!

Men hallå, att köpa fina kläder åt hunden - är det verkligen att behandla hunden som leksak?
Sometimes banana is just a banana, som Sigmund Freid sagt.
Ibland att köpa kläder åt hunden är bara att köpa kläder. Det betyder inte att behandla hunder som leksak. Problemet är i människornas huvud, inte i t ex Blondinbellas vilja att bara köpa kläder. 

Och ni, människor, som säger att hundar behöver inte kläder - köper ni inte vackra kläder åt t ex sina barn? Köper ni bara nya om gamla är för slitna och för småa? Nej, alla vill köpa  vackra saker åt dem de älskar. Det är normalt. Det finns ingenting konstigt med det. Varför skriver ni då sådana kommentarer om t ex Blondinbella - jag personligen tycker att det är bara för att skriva någonting elak.

Har vi svininfluensa? Har ni?

Nu har det börjat...
Vinter och influensa eller förkylning eller kalla det vad ni vill.
Alla i familjen har feber, är sjuka, men jag har ingen lust, tid eller rätt att vara sjuk! Min man har skyhög feber, förlorat sansen, jag ringde 112 och pratade med väldigt trevlig kille, förklarade till honom att min man är medvetslös, ligger under bordet i matsalen (ja det är sant!) och kan inte prata..svarar inte och andas väldigt konstigt...och plötsligt min man börjar prata väldigt högt så att killen från 112 hör honom (ligger fortfarande på golvet) och säger - Vad hände?? Vem pratar du med om mig? Haha, det såg ut som jag bara ringde 112 bara för skoj. Jag sa bara "Tack så mycket, jag ska ringa er om det händer nånting!"

Och min dotter var också väldigt sjuk och jag behöver torka hennes näsa varje minut och det är hela kilo av snoret. Roligt, va?
Och jag har två tentor om två veckor!!! Blev det roligare?

Och jag är trött av alla som ringer till oss och frågar - har ni svininfluensa? Ooo, jag ska döda nästa person som ska ringa med samma fråga!! As if det finns inga andra influensor eller förkylningar i Sverige i 2009!

Är trött pga alla sjukdomar i familjen (och frågor, minsann!) och helt utan smink förresten haha.


Är det verkligen...?

Är det vekligen 27 November? Och det är Jul om mindre än en månad?? Och det är tid för Julkalender, Adventljusstacke??
Nej jag tror inte mina ögon när jag ser i kalender att det är verkligen 27 November!


TGIF

Ibland det är verkligen mysigt att vara hemma och have fun med familjen.
Titta på filmerna, diskutera om allt som händer i vårt liv, planera. Dricka vin och äta god mat. Jag tycker om att laga mat förresten, men inte varje dag! Jag är väldigt kreativ när jag lagar mat. Jag kan skriva här några recept i framtiden!

- Har tappat mina örhängen från Tiffany, kan inte hitta dem.. Det är synd. Jag brukar tappa mina smycken väldigt ofta. Men det är bra att jag aldrig tappat smycken med diamant! Bara vanliga silver-smycken.Mitt hand ser hemskt tjock ut i denna bilden. Jag menar inte att alla med sådana händer är hemskt tjocka, men det är mina händer, och jag vet hur de ser ut i verkligheten.

Och Thanks God It`s Friday!!!

Ufo i Skåne

Kan inte även föreställa mig vad skulle jag gjort om jag sett en sådant klot parkerat på min gård! Med diameter på ungefär 4 meter!!Nattens storm ställde till en hel del i runt om i Skåne. Men mest förvånade blev nog Kai Wigh och hans fru när de upptäckte att ett jättelikt klot rullat in och parkerat sig på deras innergård.

– Det var vid mörkrets inbrott igår, kanske vid 6-tiden. Vi hörde en smäll, förmodligen var det flaggstången som välte, vi tittade ut och såg klotet, som är fyra meter högt.

Man tror knappt sina ögon när man ser det gigantiska klotet som parkerat sig framför familjen Wighs ytterdörr. Ärggrön, helt ihålig med en diameter på ungefär fyra meter och med en öppning, ett större hål på ena sidan.

Först ser den ut att vara gjord av ärgad koppar eller någon slags metall men vid en närmare titt visar den sig vara gjord av plast.

Vad det är eller varifrån det kommit är fortfarande ett mysterium, men kusligt var det när den kom säger Kai Wigh.

– Vi trodde ju att det var ett UFO.

Source.

De trodde att ett ufo rullat in


Mitten av veckan...

Det är så skönt att koppla med vänner i mitten av veckan...
Fast jag har SÅ MYCKET att göra, men ändå. När det är bara plugg plugg plugg - man måste varva ner lite.
Oh, jag vet, jag vet, ingen dricker öl i små glas men jag gör det!!

När man måste plugga...

Leker med PhotoBooth, har aldrig trott att det kan vara så roligt! Jag behöver plugga jätte mycket, men jag leker med min dator istället.
Mår så jävla dåligt, förresten, hoppas jag ska inte ha feber.

Välkommen till Mac-familjen!

Oh jag är so excited!!
Fick idag min nya datorn, Macbook, det är min första erfarenhet med Macintosh. Och jag måste säga att jag känner sig själv som nybörjare på datorn - kan inte göra någonting alls! Väldigt svårt att vänja sig. Detta inlägg skriver jag på min "vanlig" netbooken :)
Macbooken ser fantastisk ut, 7-timmars batteri, fantastisk LED bildskärm! Och kostar ca 10000 kr, inte så mycket för en sådan underbar datorn!

 


Jimmy Choo för HM

Det har varit väldigt svårt att komma i hm.se sida i lördags. Kan inte även föreställa mig hur svårt det var att stå i kö och sedan köpa någonting i hm:s butiker. Armband med tider osv..
Men jag personligen tycker inte så mycket om Jimmy Choo, fast jag tycker att hans samarbete med HM har varit väldigt kul.

Jag skulle bara köpa den här klänningen:Jumpsuit:Och jag är verkligen inte förtjust i Jimmy Choo för HM:s väskor, men skulle välja följande accesorarer, armbandet:Och örhängen:
But it`s too late, everything is sold out!!
Jag tycker inte om att shoppa på tradera, därför ska jag aldrig ha dessa kläder och accesoarer...


Välkommen till min nya blogg!

Hoppas den ska vara verkligen intressant blogg, och förhoppningsvis inte bara för mig!!

RSS 2.0