I am back!

Äntligen nu är jag klar med mina juridiska studier på MittUniversitet. Vad bra!
Har skrivit tenta i 5 timmar, siktar på VG, men betyget har faktiskt ingen betydelse.
Kan inte tro att jag kan bara pusta ut lite! Nu det är annan tenta i sociologi som ska vara på onsdag, hehe. Men jag har lovat min dotter att vi ska ha julgran hemma, och det är viktigaste som jag ska göra denna helg. Vi ska försöka att hitta den i källaren, hehe. Vi har gammal julgran som vi har köpt på second-hand när vi har kommit till Sverige, och jag orkar inte köpa ny, jag har en sådan nostalgi när jag tänker om dessa dagar..

Och idag har jag gjort sushi för familjen och vänner. Min man har varit borta på konferensen för två dagar, nu är han hemma och det var lite surpriiiise för honom att jag har gjort sushi! De är faktiskt väldigt lätt att göra. Bilderna kommer imorgon. Och receptet, om ni vill! Väldigt lätt.

Det är jag efter tentan.

Kommentarer
Postat av: Ellenor

sv. tack. men då kanske du bor så att du har större möjligheter till julklappsshopping. bor man långt från vettiga affärer så får man passa på när man liks är där.

2009-12-05 @ 08:27:31
URL: http://ellpell.blogg.se/
Postat av: christine

Du får gärna skicka frågorna till min mail: stine_girl@hotmail.com så ska jag svara så gott jag kan! Tack för en fin kommentar!

2009-12-05 @ 09:00:40
URL: http://christines.blogg.se/
Postat av: samira

Absolut har vi alla ngt som vi är bäst på:) Jag studerar till förskollärare och vikarierar under tiden i förskolan då och då. det finns barn redan i 3-4 års åldern som säger att de inte kan rita..det är hemskt att höra å antagligen har någon då sagt att de inte kan. Som förälder måste man höja sina barn..livet är tillräckligt tufft ändå, de kommer få höra sånt där sen. De minns även om man inte tror det. Tack för din fina kommentar:)

2009-12-05 @ 12:38:28
URL: http://samira-student.blogspot.com
Postat av: samira

Ojdå blev fel bloggadress på förra kommentaren;) det är min gamla ju hehe

2009-12-05 @ 12:39:24
URL: http://dittlivdittval.blogg.se/
Postat av: Karin

Strumpbyxorna kommer från Bik Bok och stövletterna från Din Sko.Vet precis hur härlig den där tentakänslan är... Trevlig kväll! :)

2009-12-05 @ 21:51:51
URL: http://karinbylund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0